Verkoop

Groter wonen of misschien juist kleiner? Op zoek naar meer karakteristieke details of een duurzame nieuwbouwwoning?

Wat het ook is; uw huis gaat in de verkoop. Onderhandelen, juridische documenten opstellen, bezichtigingen organiseren; dat laat u graag over aan een professional. Een goede makelaar!

Eentje die de markt goed kent. Die kundig adviseert en weet hoe hij de beste prijs tegen de beste voorwaarden voor jouw huis krijgt.

Een makelaar kan u veel zorgen uit handen nemen. Hierdoor kunt u zich bezighouden met andere zaken. Bon Voisin zorgt ervoor dat het verkopen van uw huis in Zandvoort soepel verloopt. U komt dus nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Het enthousiaste team van Bon Voisin Makelaardij helpt u graag wanneer u uw huis wilt verkopen in Zandvoort.

Uw huis verkopen in regio Zandvoort

Wanneer u uw huis wilt verkopen, wordt er een vast verkooptraject gestart. Het verkooptraject van Bon Voisin Makelaardij bestaat uit 4 verschillende stappen.

Hierdoor houden we het verkooptraject om uw huis te verkopen in Zandvoort zo overzichtelijk mogelijk.

De stappen zijn als volgt:

•   Stap 1: Voorbereiding en onderzoek
•   Stap 2: Presentatie & prijs
•   Stap 3: Bezichtiging & onderhandeling
•   Stap 4: Overdracht na de verkoop

Wilt u uw huis verkopen in Zandvoort en omgeving? Dan kunt u tijdens het gehele verkoopproces rekenen op de hulp van Bon Voisin Makelaardij. Hierdoor wordt er niet alleen veel werk uit handen genomen, maar bespaart u ook een hoop tijd en energie.

Bon Voisin is dé makelaar met het laagste courtage in regio Zandvoort. Bovendien hebben we tijdelijk een NO CURE, NO PAY actie. U loopt dus geen enkel financieel risico. Bel ons snel voor een vrijblijvende afspraak.