Over ons

Bon Voisin Makelaardij wordt geleid door gediplomeerd makelaar Hans Jansen en is gevestigd in Zandvoort. Ons werkgebied is vooral Zandvoort en haar directe omgeving zoals Bentveld, Aerdenhout, Bloemendaal, Heemstede, Haarlem en Hoofddorp.

Service, daadkracht, creativiteit, transparant werken en klantvriendelijkheid zijn onze speerpunten.

Aandacht voor uw wensen én persoonlijke begeleiding staan bij ons voorop. Samen met u tot een bevredigend resultaat komen is het leukste wat er is!

Onroerend goed kopen, verkopen of (ver)huren doet u immers niet elke dag, daarom wilt u erop vertrouwen dat het goed gebeurt. Bij ons weet u zeker dat alles tot in de puntjes wordt geregeld!

Bij Bon Voisin bent u in goede handen. Dankzij onze ervaring in de makelaardij kennen wij de woningmarkt als geen ander. Ons gemotiveerde team van ervaren professionals en gespecialiseerde partners staat voor je klaar.

Over de lokale regelgeving hoef je je bij Bon Voisin Makelaardij ook geen zorgen te maken. Wij zijn van de laatste regels op de hoogte en zorgen voor een correcte juridische overdracht. Door te kiezen voor Bon Voisin Makelaardij kun je er dus vanuit gaan dat je de juiste makelaar in regio Zandvoort hebt gevonden.