Gratis waardebepaling

Een waardebepaling is een schatting van de marktwaarde van je woning. De marktwaarde hangt af van de huizenmarkt, die altijd in beweging is. 

Waarom laat u de marktwaarde van uw woning, appartement of tussenwoning niet door ons berekenen? Bon Voisin kent de woningmarkt in regio Zandvoort en heeft inzicht in alle relevante data en referentiepanden. Op basis van lokale kennis weten wij welke vraag er naar uw type huis is; stuk voor stuk goede redenen om ons in te schakelen voor een waardebepaling van uw woning.

Een waardebepaling van uw woning is kosteloos en vrijblijvend, de enige investering die u moet doen is iets meer dan een uur van uw tijd en een kop koffie of thee. Wij hebben de juiste kennis, ervaring en de tools om de waarde van uw woning te bepalen en zullen de onderbouwing hiervan met u in een waarderapport delen.

Bent u ook benieuwd wat uw woning waard is in de huidige markt? Het bepalen van de waarde van uw woning is vaak de eerste stap op weg naar een succesvolle verkoop. Waarom?

  • U wilt gewoon een indicatie van de verkoopwaarde omdat u overweegt uw woning te verkopen.
  • U wilt een andere woning kopen, maar wat brengt uw huidige woning eigenlijk op? U wilt dus voordat u beslist een compleet financieel plaatje maken.
  • Heb ik overwaarde? Of staat mijn huis ‘onder’-water?

Tijdens een persoonlijk gesprek bij u thuis kunnen wij u helpen met het bepalen van de waarde van uw woning.

Vul hier uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

Mocht u uw woning bij ons in de verkoop zetten, dan ontvangt u van ons een gratis fotoshoot van uw woning. Dit zorgt voor een professionele uitstraling en een snellere verkoop.