(Ver)huren

Zelf op zoek gaan naar een geschikte kandidaat voor uw huurwoning kan een tijdrovende en kostbare aangelegenheid zijn. Veelal moet u advertenties plaatsen, tijd vrijmaken voor het bezichtigen, contracten opmaken, de sleuteloverdracht doen etc.. Vaak krijgt u ook nog reacties terwijl de woonruimte allang verhuurd is. We nemen dit graag uit uw handen!

We zorgen voor de opname van uw woonruimte zodat we een duidelijk beeld hebben om wat voor woonruimte het gaat en het op deze manier, zo goed en realistisch mogelijk, aan kandidaat-huurder(s) kunnen voorstellen. U kunt zelf uw wensen en eisen met betrekking tot kandidaat-huurder(s) aan ons kenbaar maken.

Conform uw wensen en eisen maken we een voorselectie van kandidaat-huurder(s) voor u. Uiteraard heeft u altijd de eindstem. Zijn er kandidaat-huurder(s) die belangstelling hebben om uw woonruimte te bezichtigen, dan verzorgen we de bezichtiging, u kunt daarbij aanwezig zijn. Indien de kandidaat-huurder(s), na afloop van de bezichtiging, geïnteresseerd zijn om uw woonruimte te huren, dan handelen we verder alle benodigde juridische en administratieve handelingen, zoals bijv. de huurovereenkomst, voor u af.