Aankoop

Huizen bezichtigen

Een huis kopen in Zandvoort en omgeving is een spannende aangelegenheid. Want of het nu uw eerste huis is of niet, er komen veel zaken bij kijken. De kans is groot dat u niet goed weet hoe en waar u moet beginnen. Ook zijn er vaak veel huizen te koop in regio Zandvoort.

Uren zoeken op Funda en alvast een kijkje nemen in uw toekomstige woonwijk. Heerlijk! Maar op enig moment wordt het serieus en dan slaat vaak de twijfel toe. Past dit huis wel bij mijn wensen en in mijn budget? En is de vraagprijs niet te hoog? Wat moet ik bieden op dit huis? Wat als ik volgend jaar mijn baan verlies?

Het is daarom prettig om een deskundige makelaar in te schakelen wanneer u een huis wilt kopen in Haarlem, Zandvoort en omgeving. Een huis kopen is vaak een emotionele aangelegenheid. Het kan daardoor soms lastig zijn om echt objectief te blijven wanneer u uw droomhuis op het oog hebt. Zaken als de bouwkundige staat of eventuele verborgen gebreken ziet u al gauw over het hoofd.

Bon Voisin verschaft u alle informatie over de kwaliteit en staat van het onderhoud. Hierdoor kunt u met een gerust hart een huis kopen in Zandvoort. U hoeft niet bang te zijn om onaangenaam verrast te worden. Vragen en twijfels bespreken we uitgebreid met u, zodat u uitstekend voorbereid bent wanneer u een goede selectie huizen gaat bezichtigen. Uiteraard gaan we met u mee, zodat we samen over het huis kunnen praten en alle plussen en minnen op een rijtje kunnen zetten.

De juiste prijs

Als u uw droomhuis heeft gevonden gaan we met de verkoper onderhandelen over de prijs, zodat u altijd de juiste prijs betaalt die binnen uw budget past. Ook bepalen we in overleg met de verkoper wanneer u het huis kunt betrekken en welke andere zaken nog geregeld moeten worden.

Aankoop en verkoop onder één dak

Wanneer u uw huidige huis nog moet verkopen is het handig om één partij te hebben die alles voor u regelt. Zodat alle informatie bekend is en alle processen goed op elkaar zijn afgestemd. We bespreken graag de mogelijkheden met u om naast het aankopen van uw huis ook de verkoop van uw huis tot een succes te maken.

U betaalt bij ons gegarandeerd het laagste courtage van Regio Zandvoort.